×

Openbaar boeken ruilen in Duivendrecht (8)

20210123_145143.jpg

Openbaar boeken ruilen in Duivendrecht (8)


17 april, 2021 | 09:51 | 111 keer gelezen

U weet het, de bibliotheek (OBA Duivendrecht) is niet open, maar online kan er wel een boek of naslagwerk gereserveerd worden. Tijdens deze corona periode hebben we voor u gekeken waar u in Duivendrecht terecht kunt voor het openbaar lenen van een boek. Ondanks dat we geen grote gemeenschap zijn komen we toch op 8 punten waar we een boek kunnen lenen, of kunnen neerzetten. Toch een prachtige optie om door te blijven lezen. Grappig is ook dat in verzorgingstehuizen onderling boeken worden geleend via een 'boekleenkast'. 

In deze editie dus de achtste plek in Duivendrecht waar een boek geleend kan worden, dit is op de Molenkade in de buurt van woning 20-30. Veel leesplezier weer. Het overzicht nog eens een keer (als behandeld in deze rubriek, ook een leuke wandel- of fietstocht):

1.Korenbloemstraat (de klok)
2 Rijksstraatweg (groene kast)
3. 't Ven
4. Roosmarijnhof (tijdelijk niet beschikbaar)
5. Dorpsplein (PMCD)
6. Jupiter
7. Mercurius

8. Molenkade

Wie weet staat het nieuwe boek van Martin Hendriksma 'Aan Zee' in een van de boekenkasten. Anders maar even bestellen bij de lokale boekhandel, o.a. aan de Linnaeusstraat (de boekhandel).


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.