×

Oproep aan Duivendrechtse organisaties

IMG-20200416-WA0016.jpg

Oproep aan Duivendrechtse organisaties


15 januari, 2024 | 20:52 | 76 keer gelezen

Akse Media (Den Helder) zorgt als uitgever voor het jaarlijkse Informatiemagazine van de gemeente (een papieren en digitale versie). Naast artikelen zijn ook gegevens van organisaties opgenomen (bedrijven, stichtingen, verenigingen e.a.). Om een actueel beeld te geven in het Informatiemagazine worden ook Duivendrechtse organisaties opgeroepen om het gegevens te actualiseren, waar van toepassing, of de gegevens aan te leveren (indien nog niet gedaan).

Organisaties die een wijziging hebben, kunnen deze aanleveren bij: redactie@aksemedia.nl (onder vermelding van informatiemagazine Ouder-Amstel).

Dus stel je start een nieuwe vereniging of stichting in Duivendrecht, dan kun je dit aanmelden (uiteraard ook welkom op het digitale trefpunt van Duivendrecht: DorpDuivendrecht.nl).

 


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.