×

Pathé opent drive-inbioscoop in Duivendrecht

20200512_175753.jpg

Pathé opent drive-inbioscoop in Duivendrecht


24 juli, 2020 | 04:13 | 113 keer gelezen

Het Parool meldt dat de bioscoopketen Pathé komende zomer een drive-inbioscoop opent op het terrein van Borchland (Amsterdam-Duivendrecht). Pathé reeds actief op de Johan Cruijff Boulevard in Zuidoost, opent daarmee een tweede vestiging in de buurt van Duivendrecht.

Filmliefhebbers kunnen vanaf 31 juli dagelijks bioscoop hits van het afgelopen jaar zien. Op het programma staan onder meer The Lion King, Penoza, Mees Kees 5 en de Oscarwinnaars Bohemian Rhapsody en Green Book.

De drive-inbioscoop is geopend tot eind augustus. De films worden vertoond op een enorm LED-scherm van 16 bij 8 meter. Op het terrein is plek voor 120 auto’s.

Het volledige programma staat op Pathe Drive-In. De kaartverkoop is donderdag van start gegaan. Pathé beklemtoont dat op het drive-interrein alle coronaregels worden nageleefd.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.