×

Plus Wagner zoekt clubs en verenigingen

20210623_161223.jpg

Plus Wagner zoekt clubs en verenigingen


4 juli, 2021 | 00:18 | 89 keer gelezen

De sportverenigingen en andere sportclubs met een behoefte om de clubkas te spekken kunnen zich melden bij Plus Wagner voor de actie: "Steun je clubkas samen met ons!".

Na de zomer kan er bij Plus Wagner gespaard worden door lokale clubs en verenigingen, clubs die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Hoe de Plus dit gaat doen wordt toegelicht bij de clubs en verenigingen die zich gaan melden. Het bestuur van de vereniging kan zich melden in de winkel. Motto is: Spaar je club gezond.

Een vergelijkbare actie is actief bij de winkelketens Deen en Poiesz (beiden niet in Duivendrecht). Hierbij is de formule dat klanten munten kunnen sparen voor een sportclub. Wekelijks verkrijg je dan bij bepaalde producten extra munten. De klanten sparen de munten voor de clubs, die dan weer een evenredig bedrag krijgen uitbetaald. Onbekend is nog of de actie van Plus Wagner voor de verenigingen uit Duivendrecht (denk aan CTO'70 e.a.) vergelijkbaar is met de acties bij Poiesz en Deen (welke overigens na de zomer doorgaat onder een andere ketennaam). Meld je als bestuurslid in de winkel voor de mogelijkheden en voorwaarden.

 


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.