×

Profielschets nieuwe burgemeester Ouder-Amstel

Vlag Ouder-Amstel.jpg

Profielschets nieuwe burgemeester Ouder-Amstel


11 maart, 2024 | 00:24 | 40 keer gelezen

Komende donderdag 14 maart is er een bijzondere raadsvergadering van de gemeente Ouder-Amstel. Ter bepaling de profielschets van de nieuwe burgemeester. Van Joyce Langenacker was bekend dat ze met regelmaat de fiets pakte en voor een bezoek langs kwam in Duivendrecht. De burgers in Ouder-Amstel mogen mee denken over het profiel van de nieuwe burgemeester, zo zijn er vijf vragen gesteld aan de bewoners van de dorpen Duivendrecht, Ouderkerk aan de Amstel en het buurtschap Waver:

  1. Ik ben: inwoner, ondernemer, maatschappelijk betrokken, overig.
  2. De 'nieuwe' moet echt goed zijn in (keuzes): betrouwbaarheid/integriteit, contact met bewoners, zichtbaarheid en benaderbaarheid, samenwerken en verbinden, betrokkenheid, communiceren en meer....
  3. Onderwerpen voor de 'nieuwe' (keuzes): openbare orde en veiligheid, goed en betrouwbaar bestuur, initiatieven, financieel gezond, het verenigingsleven e.a.
  4. Hoe zou u de 'nieuwe' willen omschrijven (keuzes): bedrijvig, divers, open, rustig, dorps/stedelijk, betrokken e.a.
  5. Maak de zin af: "Als ik aan de burgemeester van Ouder-Amstel denk, dan zie ik iemand die...".

Het is nog onbekend of één van de redactieleden van DorpDuivendrecht.nl voldoet aan de profielschets (dat moet donderdagavond blijken).

Ouder-Amstel.png
Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.