×

Soulshow legende Ferry Maat naar JammFM (104.9)

jammfm.jpg

Soulshow legende Ferry Maat naar JammFM (104.9)


24 juni, 2021 | 12:22 | 123 keer gelezen

Het lokale radiostation voor de gemeente Ouder-Amstel (met daarin Ouderkerk, Duivendrecht en Waver) JammFM heeft radiolegende Ferry Maat weten te strikken. Ferry Maat is bekend van zijn wekelijkse Soulshow op donderdagavond bij de TROS-radio, wat jarenlang een begrip was in Nederland en ver daarbuiten en opereert momenteel vanaf de ABC-eilanden van ons Koninkrijk. Naast het vele en benodigde nieuws voor Ouder-Amstel staat JammFM bekend om haar smooth en funky sound, wat je met regelmaat hoort galmen in de straten en vanaf de balkons in Duivendrecht. Ferry Maat zal te beluisteren zijn op zaterdagmiddag vanaf komende zaterdag (dat wordt dus even multimediagebruik met muziek en sport, bekend is dat in vele huishoudens JammFM draait naast het EK-voetbal, dat zal straks ook zo zijn met de Tour de France, prima te combineren).

Bericht van JammFM site:

Radiolegende Ferry Maat keert terug op de Nederlandse radio. De Soulshow is vanaf dit weekend elke zaterdag tussen 16.00 en 18.00 uur op JammFM te beluisteren via FM 104.9, DAB+, verschillende radioportals en www.jammfm.nl.  


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.