×

Sport aan de wand bij nieuw Sportpark Duivendrecht

20210830_130102.jpg

Sport aan de wand bij nieuw Sportpark Duivendrecht


30 augustus, 2021 | 23:55 | 80 keer gelezen

Al weer enige tijd wordt er grondwerk verricht op het nieuwe tijdelijk sportpark bij Duivendrecht naast Nieuw Vredelust. Vraag is uiteraard welke sporten en plaats gaan vinden en welke analyse is gedaan voor het bevolken van het sportpark: jeugd, senioren, aangepast sporten of een combinatie van beide. En welke vereniging: van sportpark Strandvliet of vanuit Ouder-Amstel?

Op de Buitensingel, het weggetje naar de tuinhuisjes en ook het nieuwe sportpark, is een wand met sport-foto's ingericht. Er zijn 10-15 foto's aan een groene wand geplakt. Zo zien we de jeugd van de Open Schoolgemeenschap Bijlmer, en zien we een seniorenteam van sv Ouderkerk aan de wand. Maar ook de 55+ers van de OldStars Zuidoost samen met nestor en mr. Ajax Sjaak Swart op de foto. De fotoreeks was bedoeld voor het pad van station Duivendrecht naar de Johan Cruyff Arena. Alleen daar verscheen met de EK een andere fotoreeks. Wedstrijd is overigens gewonnen door de jeugd van het Lely Lyceum uit Reigersbos. Vraag is alleen waarom deze fotowand nu op de Buitensingel hangt, waar eigenlijk niemand langs komt, en niet bij station Duivendrecht. Dit naast de vraag wie er gaat spelen op het Sportpark en wat de naam wordt van het nieuwe Sportpark....

 


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.