×

Sportcafé Ouder-Amstel (18/04): Vrijwilligers boeien, binden en begeleiden

IMG-20240217-WA0008.jpg

Sportcafé Ouder-Amstel (18/04): Vrijwilligers boeien, binden en begeleiden


18 april, 2024 | 00:11 | 58 keer gelezen

Op donderdag 18 april wordt een volgend Sportcafé voor Sport en Bewegen in de gemeente Ouder-Amstel georganiseerd. Vrijwilligers en professionals uit de Sport- en Beweegwereld van Ouder-Amstel zijn vanaf 16:00 uur welkom bij de tennisvereniging TCO in Ouderkerk waar gastheer wethouder Sport Victor Frequin de sportieve gasten zal ontvangen.

Het thema van het Sportcafé is: Vrijwilligers boeien, binden en begeleiden. Subthema is: Samen bouwen aan een community van aanbieders van sporten en bewegen voor inwoners van Ouder-Amstel.

Tijdens het Sportcafé Ouder-Amstel worden de uitkomsten gegeven van een onderzoek naar Vrijwilligers, wat uitgevoerd is onder de sportaanbieders van Ouder-Amstel. De sportieve ontmoeting eindigt met een borrel om verder invulling te geven aan communityvorming binnen sport- en bewegen in Ouder-Amstel.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.