×

Sportieve workshops in de meivakantie voor jeugd en jongeren

Flyer activiteiten meivakantie JPG.jpg

Sportieve workshops in de meivakantie voor jeugd en jongeren


2 mei, 2020 | 00:03 | 93 keer gelezen

Welzijnsorganisatie Coherente organiseert voor de jeugd van Duivendrecht en Ouderkerk aan de Amstel in de meivakantie een aantal activiteiten (zie ook Agenda).

De berichtgeving van de site van Coherente:

Stichting Coherente organiseert voor jeugd en afzonderlijk voor jongeren in de meivakantie kosteloos een workshop dans en bootcamp.

Tijdens het dansen ga je onder begeleiding van een dansdocent aan de slag met een choreografie op een leuke hit van dit moment. Ook wordt het spel stopdansen met elkaar gespeeld. Het dansen vindt plaats op woensdag 6 mei van 10.00-10.45 uur op het verharde veld van CTO en is voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar. In Ouderkerk aan de Amstel is er een dansworkshop op woensdag 6 mei van 13.00-13.45 uur op het grasveld van het Amstelbad. Deze activiteit is ook voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar.

Voor jongeren van 13 tot en met 18 jaar is er op woensdag 6 mei een workshop bootcamp van 14.15-15.00 uur in het Amstelbad. Op donderdag 7 mei van 11.00-11.45 is er voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar een workshop bootcamp bij CTO. Voor jongeren van 13 tot en met 18 jaar is de workshop van 13.00-13.45 uur, ook bij CTO. Tijdens de workshop bootcamp gaan we aan de slag met oefeningen met het eigen lichaam als planken, squats en verschillende springoefeningen. Ook worden er oefeningen uitgevoerd met eigen materiaal wat de jeugd en jongeren te leen krijgen. Het wordt een leuke gevarieerde training waarbij ook een muziekje op staat.

Aanmelden voor deze activiteit is verplicht. Stuur een app met naam deelnemer en geboortedatum deelnemer naar Joëlle (voor activiteiten voor 7 tot en met 12 jaar) 06-38431807 en naar Eline op 06-38414231 (voor activiteiten voor 13 tot en met 18 jaar). Via de app ontvang je vooraf aan de workshops nog instructies met betrekking tot COVID.  

 

Activiteitennieuws Jeugd- en jongerenwerk

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten voor jeugd en jongeren? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief. De nieuwsbrief is ook te bekijken op deze pagina.

De nieuwsbrief wordt maximaal één keer per maand verstuurd.

 

Wat is er te doen voor Jeugd?
In de gemeente Ouder-Amstel wordt voor de jeugd in de leeftijd 4 tot 12 jaar een divers aanbod aan sportieve- en culturele activiteiten georganiseerd. De combinatiefunctionaris sport en cultuur verzorgt aanbod tijdens en na schooltijd. De invulling van het aanbod tijdens schooltijd is in de vorm van clinics en (gezamenlijke) toernooien/evenementen. Ook na schooltijd zijn er activiteiten, inloopactiviteiten en evenementen zoals naschoolse activiteiten, vakantie activiteiten of workshops. Het aanbod is te vinden op www.sportiefouder-amstel.nl.
 
Heb je zelf een leuk idee of zou je iets willen uitproberen? Of heb je vragen? Mail dan naar Joëlle: j.goudsmit@coherente.nl.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.