×

Tweede Vaccinatiegolf in Duivendrecht

20201229_104738.jpg

Tweede Vaccinatiegolf in Duivendrecht


22 april, 2021 | 22:14 | 127 keer gelezen

Duivendrecht maakt zich op voor de tweede vaccinatiegolf welke voor komend weekend gepland staat. Maar liefst 200 bewoners uit Duivendrecht worden dit weekend verwacht in de lokale huisartsenpraktijk (waarover op een later moment nog een ander bericht). Evenals afgelopen weekend (de eerste vaccinatiegolf) zijn met name 60+ers uitgenodigd. Dit zijn mensen die gevaccineerd worden met het AstraZeneca (AZ) vaccin. Tevens worden enkele 60- ers geprikt uit de griep-prik groep. De overigen volgen binnenkort op oproep van de huisartsen.

Met de eerdere vaccinaties, deze twee vaccinatiegolven (2 weekenden van in totaal 400 personen), en de mensen die door corona van immuniteit genieten, is de inschatting dat de helft van 18+ Duivendrecht per eind april de nodige weerstand hebben. Wel is de aanbeveling om de adviezen te blijven volgen.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.