×

Van der Madeweg vrijdag (26/06) afgesloten t.h.v. station

20200621_135812 (1).jpg

Van der Madeweg vrijdag (26/06) afgesloten t.h.v. station


23 juni, 2020 | 00:21 | 99 keer gelezen

De Van der Madeweg zal komende vrijdag (26/06) afgesloten zijn ter hoogte van het metrostation Van der Madeweg. Dit stuk wordt opnieuw geasfalteerd. De werkzaamheden zullen duren van 06:00 tot 18:00 uur. Het onderhoud aan de weg worden opvallend genoeg niet (specifiek) genoemd op de gemeentelijke website.

Parallel aan de Van der Madeweg wordt gewerkt aan de herbestrating van de weg. Volop activiteit in Duivendrecht aan de weg. Overigens eerder gepubliceerd op dit medium het bord “Slecht wegdek”. Bijzondere is dat de weg vaker afgesloten is, maar dat dan toch in fasen aan de verbetering gewerkt wordt. In vergelijkbare situaties is de busbaan bruikbaar voor de dorpsbewoners, het is nog onbekend of deze vrijdag beschikbaar is voor de verbinding Duivendrecht -> Amsterdam Duivendrecht.

Opvallende is dat deze dag ook onderhoud is op de website van de gemeente Ouder-Amstel, gelukkig houden we voor de bewoners DorpDuivendrecht.nl in de lucht.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.