×

Vijfde (snel)teststation in Amsterdam-Duivendrecht

20210319_154331.jpg

Vijfde (snel)teststation in Amsterdam-Duivendrecht


29 maart, 2021 | 23:54 | 146 keer gelezen

Honderden dorpelingen hebben de afgelopen week de Pouw bus bezocht van de GGD, en gebruik gemaakt van een testmogelijkheid. Een aantal is positief getest, uiteraard sterkte voor de positief getesten. De bus is weer vertrokken, maar sneltesten kan nog steeds in Duivendrecht-Amsterdam. Eerder in deze rubriek de stations bij 1) Asito en 2) H.J.E. Wenckebachweg en 3) Office Center, 4) dus de GGD-bus en het vijfde station is gesignaleerd bij Amstelborgh/Borchland.

Geen squash op het terrein en geen bowling, maar dus wel mogelijkheid voor sneltesten met binnen 15 minuten een resultaat. Overigens is het nog onbekend of ook vaccinaties worden gegeven bij Amstelborgh. Wel is het plan om deze zomer een familie attractiepark in te richten op het terrein van Amstelborgh.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.