×

Vlindermuur voor Duivendrecht

20210718_121701.jpg

Vlindermuur voor Duivendrecht


25 juli, 2021 | 16:25 | 85 keer gelezen

Heel gestaag landen een aantal vlinders op de muren van het viaduct onder de Rijksstraatweg (ter hoogte van de Azaleahof). Net als bij het metro- en treinviaduct aan de noordelijke kant van de Venserpolder, wordt in Duivendrecht de saaie betonkleur vervangen door een vrolijk en inspirerend geheel. Naast het insektenhotel in het Zonnehof gebied, wordt nu hard gewerkt aan een plek waar vlinders zijn te bewonderen voor de bewoners van Duivendrecht. Zo wordt Duivendrecht steeds kleurrijker.

Overigens was er tijdens de kennismakingsdag van de Jeu de boules club ook voldoende kleur, zeker het tafellaken was het bezichtigen waard. Er was overigens volop bezoek om de kennismakingsdag tot een geslaagd event te maken.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.