×

Vrijwilligersfuncties invulbaar bij CTO'70

20200329_142602.jpg

Vrijwilligersfuncties invulbaar bij CTO'70


24 januari, 2021 | 11:00 | 110 keer gelezen

Bij de voetbalvereniging CTO’70 (ruim 50 jaar actief in Duivendrecht e.o.) zijn een aantal vrijwilligersfuncties nog in te kleden, door wellicht bewoners van Duivendrecht. Momenteel gelden de corona-maatregelen voor de sport (jeugd mag trainen, volwassenen mogen bewegen met max 2 personen); maar ooit wordt er weer versoepeld en dan gaan de verenigingsactiviteiten weer volop los, en zijn  alle leden en vrijwilligers weer welkom op sportpark De Hoop. Er zijn nog een aantal functies vacant, waarvoor CTO'70 kandidaten zoekt. Onderstaand het overzicht van vacante functies. Spreekt het je aan, maak contact met: voorzitter@vvcto70.nl 

 

Commissielid: Leden communicatiecommissie
Facilitaire zaken: Bestuurslid facilitaire zaken
Horecamedewerker: Kantinemedewerkers
Onderhoudsmedewerker: Leden technische ploeg
Penningmeester: Tweede penningmeester/medewerker ledenadministratie
Schoonmaker / Schoonmaakster: Leden schoonmaakteam
 

Leden communicatiecommissie

Voor een nieuw op te starten communicatiecommissie zoeken wij mensen die werkzaam zijn in of affiniteit hebben met journalistiek/communicatie/pr en die zich willen inzetten voor de (externe) communicatie van CTO ’70. Gemiddelde inzet per maand: 4 uur.

 

Bestuurslid facilitaire zaken

We willen het voetbalbestuur uitbreiden met een bestuurslid facilitaire zaken, die eindverantwoordelijk is voor accommodatie en kantine. Een uitgebreide functiebeschrijving is op aanvraag beschikbaar. Gemiddelde inzet per maand: 12 uur.

 

Kantinemedewerkers

Voor de kantine zoeken wij een aantal nieuwe medewerkers. In teamverband verricht je uiteenlopende werkzaamheden in de kantine. Gemiddelde inzet per maand: in overleg.

 

Leden technische ploeg

Wij zijn trots op onze accommodatie; af en toe moeten (technische) werkzaamheden worden verricht. Wij zoeken daarom vakmensen (timmermannen, schilders, electriciens, etc) die het leuk vinden om incidenteel bij te springen voor specifieke klussen. Gemiddelde inzet per maand: onregelmatig.

 

Tweede penningmeester/medewerker ledenadministratie

We zoeken een enthousiaste vrijwilliger met een achtergrond in accountancy/finance/boekhouden voor de volgende activiteiten:

·         Functioneren als backup van onze huidige penningmeester door in samenspraak met de penningmeester goede ‘up to date’ kennis van de financiele organisatie van de vereniging te ontwikkelen

·         Voeren van de ledenadministratie, inclusief innen contributies, aanmaningstraject, etc.

Gemiddelde inzet per maand: 8 uur

 

Leden schoonmaakteam

Sinds jaar en dag wordt onze accommodatie op de maandagochtend schoongemaakt door een vast team. Dit team is aan versterking toe! Gemiddelde inzet: Het team is gedurende het seizoen iedere week actief op maandagochtend van 9.00 tot max. 12.30 uur. Ook als u eenmaal per maand of eens in de twee weken wilt meedoen bent u van harte welkom.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.