×

Waarderingsspelden gemeente o.a. naar Duivendrecht

20200329_152117.jpg

Waarderingsspelden gemeente o.a. naar Duivendrecht


9 januari, 2021 | 15:40 | 113 keer gelezen

Dit jaar geen uitreiking van de Waarderingsspelden tijdens de gemeentelijke Nieuwjaarsreceptie, maar coronaproof een uitreiking voor de deur. Een selectiecommissie had maar liefst vier vrijwilligers voorgedragen voor de Waarderingsspeld. Het gaat hier specifiek om Vrijwilligerswerk in de gemeente. Vrijwilligerswerk elders telt niet mee. Als we goed hebben meegeteld gaan er twee spelden naar Duivendrecht (voor Ouderenwerk Co's Kamer van Coherente) en twee naar Ouderkerk aan de Amstel. Maandag 4 januari heeft burgemeester Joyce Langenacker de waarderingsspelden voor het jaar 2020 uitgereikt aan Carine Oele, Leonie Eliazer, Willem van der Sluis en Roel Habiecht. Het thema van dit jaar was: ‘omkijken naar elkaar in Coronatijd’. 

Zie film: Film Waarderingsspeld

Opvallend op de site van het Weekblad Ouder-Amstel de verwijzing naar de uitreiking van vorig jaar (nog corona-proof):Weekblad


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.