×

Week van Co digitaal en extra Jaaroverzichten 2020

20200926_100206.jpg

Week van Co digitaal en extra Jaaroverzichten 2020


7 januari, 2021 | 20:58 | 96 keer gelezen

De "Week van Co", de tijdelijke krant voor 55+ ers tijdens de Corona periode, is niet alleen als gedrukt exemplaar te lezen, maar dit kan ook digitaal. Op de site van Welzijnsorganisatie Coherente vindt u de link: Week van Co (deel 1)Een van de meest gelezen rubrieken is de Puzzel van de Week, met elke week (normaal gesproken 2) prijzen. Menig Duivendrechter is al van een prijsje voorzien. Daarnaast andere interessante rubrieken.

Op veler verzoek zijn er extra Jaaroverzichten beschikbaar gekomen en nu af te halen bij de Plus. Het Jaaroverzicht Duivendrecht 2020. Voor velen een bewaarexemplaar aan een raar jaar. Zolang de voorraad strekt. En uiteraard ook digitaal te lezen op deze site: Jaaroverzicht Duivendrecht 2020


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.