×

Weekblad voor Ouder-Amstel (05/05): Bevrijdingsdag

20210505_133241.jpg

Weekblad voor Ouder-Amstel (05/05): Bevrijdingsdag


5 mei, 2021 | 13:45 | 100 keer gelezen

Bevrijdingsdag in Duivendrecht wordt volop gevierd met de vlag in top. Niet het aantal zoals gesteld met Koningsdag (> 100 vlaggen), maar wel tientallen. En soms ook op andere adressen. En was de gemeente zuinig op Koningsdag met 1 vlag in Duivendrecht, vandaag op meerdere gemeentelijke locaties het rood-wit-blauw. Zal ongetwijfeld conform het protocol zijn. Deze gevolgd door de ambtenaar met piketdienst.

Het Weekblad voor Ouder-Amstel is niet echt in Bevrijdingsdag-sfeer. Wel de aankondiging dat op 5 mei de gemeentelijke diensten dicht zijn en in de column van de burgemeester aandacht voor Bevrijdingsdag. In de editie van 5 mei aandacht voor Moederdag (zondag 9 mei) en de Dag van de Verpleging (woensdag 12 mei). Daarnaast nog de volgende Duivendrecht gerelateerde berichten:

  • nieuwe eigenaren voor het Paramedisch Centrum Duivendrecht (PMCD);
  • nogmaals diverse berichten over Diftar, waaronder het verzoek om meer bakken te plaatsen voor gescheiden afval (als alternatief);
  • de actie 'Blijf lid van je club', informatie en posters verkrijgbaar via volleybal@svcto70.nl;
  • foto's uit Duivendrecht met o.a.: Bloemenpracht bij Saturnus en Koningsdag in De Watermolen.

Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.