×

Weekblad voor Ouder-Amstel (10/3): buurtsport voor jeugd Duivendrecht

20210310_110229.jpg

Weekblad voor Ouder-Amstel (10/3): buurtsport voor jeugd Duivendrecht


10 maart, 2021 | 15:19 | 90 keer gelezen

In het Weekblad voor Ouder-Amstel vandaag op de voorpagina de uitnodiging aan de jeugd van Duivendrecht om aan een aantal sportieve activiteiten in de buurt mee te doen. Zo is er op dinsdag van 15.00 - 16.00 uur: Voetbalkooi (Mercurius flat). En op woensdag van 14.00 - 15:00 uur: Voetbalkooi (ook op het veld bij de Mercurius flat).

Verder in het Weekblad de berichtgeving over de komende verkiezingen; de enquete Ouder-Amstel Gasvrij en uitgelicht van de stichting Oud-Duivendrecht: d'Oude School. Een bijzonder leesbaar verhaal over de geschiedenis van de Kleine Kerk, het Schoolmeestershuis en d'Oude School. Of zoals het er staat: bij deze gebouwen proef je nog de sfeer van de jaren '20. d'Oude School verloor haar schoolfunctie in 1973, omdat de drie Duivendrechtse basisscholen naar het Zonnehof gebied verhuisden. Daarna is d'Oude School voor diverse andere functies gebruikt. Voldoende leesplezier in het Weekblad en nog een mooie foto van de zonsondergang in Duivendrecht.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.