×

Weekblad voor Ouder-Amstel (13 oktober)

20211013_145813.jpg

Weekblad voor Ouder-Amstel (13 oktober)


13 oktober, 2021 | 15:37 | 71 keer gelezen

Geen regen vandaag, of beter miniem, dat betekent dat het Weekblad weer lekker vroeg op de kokosmat ligt. Grote nieuws voor Duivendrecht is de doorstart van de turnsport in Duivendrecht. Niet alleen voor meisjes maar ook voor jongens. Daar waar N.O.S. heel veel jaren het turnen heeft verzorgd in het Dorpshuis, is het nu turnvereniging FDO (actief in Zuidoost en West) die het turnen ofwel gymnastiek gaat verzorgen in het Dorpshuis. Zie voor de juiste tijden de diverse media. Of: fdoturnen@hccnet.nl (www.gvfdo.nl).

Verder niet zoveel berichten uit Duivendrecht:

  • een vergunning voor een collecteweek eind oktober (alleen door wie staat er niet bij);
  • de terrassen op het Horecaplein ofwel Dorpsplein mogen open blijven komende winter;
  • wethouder Jansen was in het kader van de Boekenweek 2021 bij de Grote Beer; o.a. een initiatief van de stichting 'Ieder kind een eigen boek';
  • en dus de doorstart van het turnen in Duivendrecht (was altijd gelijk een gezellige drukte op het Dorpsplein).

Dank aan de dames/vrijwilligers van turnvereniging N.O.S. die jarenlang het turnen hebben verzorgd in Duivendrecht, en wellicht duizenden jeugdigen uit Duivendrecht hebben doen genieten van de sport en het samen sporten. Het was geweldig!


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.