×

Weekblad voor Ouder-Amstel (17 februari): Veel bewoners krijgen geen gemeentelijke berichten

20210217_165629.jpg

Weekblad voor Ouder-Amstel (17 februari): Veel bewoners krijgen geen gemeentelijke berichten


17 februari, 2021 | 23:54 | 122 keer gelezen

Een van de doelen van het Weekblad is de bewoners in de gemeente te informeren over o.a. gemeentelijke zaken. Deze worden elke week netjes gepresenteerd in het Weekblad voor Ouder-Amstel. Zo ook deze week weer. Punt van aandacht is dat veel bewoners van Duivendrecht de krant en daarmee de gemeentelijke berichten niet krijgen. Gemiddeld genomen heeft al 1 op 3 een Nee Nee sticker, wat uiteraard ieders goed recht is, alleen daarmee mis je de berichtgeving uit de krant (gemeentelijke en andere berichten). Uiteraard zijn er alternatieven voor de krant, website gemeente en website Weekblad. Of je haalt de krant bij de Plus of voor bij de deur van het Dorpshuis. Punt is dat niet iedereen de gemeentelijke berichten in de bus krijgt. Bij de nieuwe huurappartementen in het Zonnehof gebied, is zelfs standaard de Nee Nee sticker geplakt. Inschatting is dat hiermee het aantal brievenbussen in Duivendrecht met een Nee Nee sticker naar 50% gaat. Een van de aandachtspunten bij de projecten (Entrada, De Nieuwe Kern) is hoe betrekken we de bewoners bij de gemeente of het dorp. Daar zijn natuurlijk meerdere mogelijkheden voor, maar de krant is een medium om de participatie en de leefbaarheid te verbeteren. 

Naast gemeentelijke berichten een beperkte bijdrage uit Duivendrecht deze editie. Met een foto van schaatsers op de Kloostersingel moeten we het doen. Maar we waren vorige week verwend met al de berichten. Wie weet volgende keer meer, als het maar goed nieuws is.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.