×

Weekblad voor Ouder-Amstel (17/03) stemmen en pauzeknop Entrada

20210317_091136.jpg

Weekblad voor Ouder-Amstel (17/03) stemmen en pauzeknop Entrada


17 maart, 2021 | 09:51 | 97 keer gelezen

In het Weekblad vandaag uiteraard volop aandacht voor de Tweede Kamerverkiezingen vandaag en het stemrecht. In Duivendrecht zijn er vandaag 3 locaties waar de stem uitgebracht kan worden. Reeds eerder uitgelicht de kantine van CTO'70 en de Kleine Kerk (hoofdingang), vandaag in dit blog nog aandacht voor de derde stemlocatie, ook benoemd in het Weekblad, het Dorpshuis. Stemgerechtigden zijn via de zij-ingang aan het Dorpsplein welkom, en worden via de sporthal geleid naar de leden van de stemcommissie. Het was vanochtend al gezellig druk. Verwachting is dat dat vandaag wel door zal blijven lopen, als was er wel een mini-wachtrij.

Verder in het Weekblad de wethouder aan het woord over Entrada. Hij drukt even op de pauzeknop. De huidige grondeigenaren zijn het momenteel niet met elkaar eens, zo heeft het weinig zin een plan te maken, aldus de wethouder. Al eerder was er een oproep uit de bevolking om er geen Manhattan aan de van der Madeweg van te maken.

Tot slot aandacht voor de 'Landelijke Opschoondag' komende zaterdag (Azaleahof en Dorpsplein) een initiatief van de stichting Vrienden van Duivendrecht en Eigen Haard.

Geen foto's uit Duivendrecht in deze editie.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.