×

Weekblad voor Ouder-Amstel (23-12) en andere media

20201223_181528.jpg

Weekblad voor Ouder-Amstel (23-12) en andere media


23 december, 2020 | 19:50 | 132 keer gelezen

De dorpsbewoners van Duivendrecht worden zo vlak voor de kerst voorzien van extra leesvoer in de vorm van maar liefst drie vormen van media. 

Zo is daar het wekelijkse Weekblad voor Ouder-Amstel, maar ook een dubbeldikke kerstversie van 'De Week van Co', met veel lees- en puzzle plezier.

Tot slot nog een extra verrassing in de vorm een Nieuwsbrief Dorpshart Duivendrecht, met wederom wethouder Rineke Korrel met een herhaalde ode aan de Zonnebloembrug, welke als het donker wordt pikkedonker is (er zijn al mensen die even omlopen vanwege het ontbreken van licht en het veiligheidsgevoel daarbij). Verder in het bulletin de aanpak van de afgelopen 10 jaar met de bouw van de scholen, de verbouwing van het Dorpshuis en de aanpassing aan het Dorpsplein. Met de vervolmaking van het Zonnehof gebied ogen de aanpassingen nu gereed. Alleen licht op de nieuwe brug is nog nodig dus.

Wekelijks in deze rubriek aandacht voor Duivendrecht in het Weekblad, is deze week beperkt. Gelukkig een ingezonden foto en een ingezonden brief uit Duivendrecht. Zelfs geen adverteerder uit Duivendrecht (wel opmerkelijk genoeg berichten uit Amstelveen). Maar goed, beter geen nieuws dan slechts nieuws denken we dan.

Volgende week grote kans op het Jaarbulletin van DorpDuivendrecht.nl wordt momenteel hard aan gewerkt. Maar voor nu veel lees- en puzzleplezier.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.