×

Weekblad voor Ouder-Amstel (26 mei): Broodkraam op Dorpsplein

20210317_091136.jpg

Weekblad voor Ouder-Amstel (26 mei): Broodkraam op Dorpsplein


26 mei, 2021 | 13:33 | 110 keer gelezen

Deze week toegelicht in het Weekblad voor Ouder-Amstel (26 mei) de Broodkraam die elke dinsdag op het Dorpsplein staat. De broodkraam voorziet in een functie, zeker nu bakker Dekker er niet meer is, en heeft daarnaast een sociale functie in het dorp, het zorgt ook voor enige levendigheid op het Dorpsplein. Mooi meegenomen dat de beide uitbaters goed bekend zijn met Duivendrecht. Smakelijk aanbevolen door de redactie. Verder in het weekblad (met het accent op Duivendrecht):

- Bibliotheek (OBA Duivendrecht) op het Dorpsplein is weer geopend (op dinsdag en donderdag).
- Week zonder afval (een uitdaging voor velen).
- In het gemeentekatern de actie: "Gooi uw afval in de container". Bij de foto de wethouder en twee BOA's in het Zonnehof gebied bij een hoop troep naast de containers. Attentiepunt is dat in de nieuwe huurflats in het Zonnehof gebied geen Weekblad wordt geleverd (Nee/Nee) en daarmee ook geen gemeentelijke informatie (in ieder geval via de krant tot de huurders komt).
- Het verzoek om mee te denken met een plan voor de SmartMobilityHub (sportpark Strandvliet), zie: www.denieuwekern.nl
- De burgemeester die de burgers uitnodigt voor de GGD-testbus en om mee te doen met NL Doet!
- Een ingezonden brief om aan te geven dat er een onevenredige druk voor Duivendrecht ontstaat door de tijdelijke Busterminal.
- Ook de Muziekschool is weer geopend (actief in het Dorpshuis).
- In de rubriek 'Deel je Nieuws', een paar mooie foto's uit de natuur van Duivendrecht.
- Nogmaals een bericht met vraagtekens bij Diftar.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.