×

Weekblad voor Ouder-Amstel (27 oktober): Sinterklaascollecte Duivendrecht

20211027_171215.jpg

Weekblad voor Ouder-Amstel (27 oktober): Sinterklaascollecte Duivendrecht


28 oktober, 2021 | 10:09 | 76 keer gelezen

Het nieuwe Weekblad ligt bij menigeen weer op de mat of in de bus, of ondertussen al gelezen op de oud-papierstapel, netjes afval scheiden in Duivendrecht (per 1 november start het pasjes-systeem). Wat deze week niet in het Weekblad staat (voor sommigen nog de Amstelgids) is de collecte in Duivendrecht voor het feest van de Sinterklaas-intocht in Duivendrecht. Zowel op woensdagmiddag als komende zaterdag staat men op het Dorpsplein met de collectebus. Overigens is men ook al druk langs de deuren in Duivendrecht. Een prima initiatief.

Wat staat er wel in m.b.t. Duivendrecht:

  • Ondertekening tussen Ajax en de gemeente voor invulling P2.
  • Vanaf maandag 1 november zijn de afvalcontainers alleen nog te openen met een pasje (als het goed is verstrekt).
  • Financien 2022 van de gemeente op orde. Voor 2022 op de rol: plannen voor nieuwe woningen, zoals Entrada als De Nieuwe Kern; behoud bibliotheek; renovatie brandweerkazerne Duivendrecht; groot onderhoud Rijksstraatweg (dit oogt een continu proces); een nieuwe buitensportplek in Duivendrecht en aandacht voor een gezonde levenstijl, en een nieuw beleidsplan voor de jeugd.
  • Prachtig verhaal van de Stichting Oud-Duivendrecht over de historie van Waddenland.
  • Veel herfstfoto's uit Duivendrecht.

Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.