×

Weekblad voor Ouder-Amstel (3 februari)

20210116_152713.jpg

Weekblad voor Ouder-Amstel (3 februari)


3 februari, 2021 | 11:27 | 112 keer gelezen

Zachtjes tikt de regen tegen het zolderraam zou een bekend artiest vandaag kunnen zingen. Maar het kan ook een venster of ander raam zijn, weer om naar buiten te gaan is het niet. Wel goed om de lokale middenstand even te bezoeken (let op: verruimde openingstijden bij De Eeterij, altijd goed). Verse vis op het marktplein gaat er ook altijd. Verder wachten op de krantenbezorgers van het Weekblad. Kopje koffie of kopje thee en dan even lekker bladeren. Overigens ook weer voor de Duivendrecht puzzel in De Week van Co. Maar over het Weekblad gesproken, een aantal berichten voor de bewoners en belanghebbenden van het Dorp Duivendrecht.

 In de gemeentelijke katernen:

·         Proces: instellen gehandicaptenparkeerplaatsen op kenteken (in Duivendrecht komt nabij Hazelaar 307 een parkeerplaats voor gehandicapten).

·         Online Oudercursus Taal voor Thuis, informatie en aanmelden via Coherente.

·         Een plan voor een aardgasvrij Ouder-Amstel in 2050.

Ingezonden brief van de schapenhouder Duivendrecht, voor behoud van het weidegebied rondom de busbaan. Waar dagelijks al volop door wandelaars gebruik van wordt gemaakt. Tot slot nog een verslag van de raadsvergadering van vorige week (zie voor punten Duivendrecht een van de vorige berichten op DorpDuivendrecht.nl). En natuurlijk de verlenging van 5 jaar voor de vergunning van JammFM wat ook het dorp weer Smooth en Funky maakt.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.