×

Weekblad voor Ouder-Amstel (6 januari 2021)

20210106_153832.jpg

Weekblad voor Ouder-Amstel (6 januari 2021)


6 januari, 2021 | 15:57 | 102 keer gelezen

Het Weekblad ligt bij de meeste bewoners van Duivendrecht weer op de mat (of het is al van de mat gehaald natuurlijk), daarnaast ligt ie op straat bij de deur van het Dorpshuis, en bij de Plus (ook een soort Dorpshuis, je ontmoet er altijd wel iemand). Een bijzondere bijdrage uit Duivendrecht deze keer en wel van de stichting Oud-Duivendrecht. Een artikel over de wielerbaan van Duivendrecht (die er voor de oorlog lag) en over de ambtsketen van burgemeester van Dam en burgemeester Straman. Zeer interessant artikel. Verder het bericht in het Weekblad dat de voorstellingen in de Kleine Kerk zijn verplaatst.

Voor de Ja/Ja stickers deze week een folder met de aanbieding 2 pizza's halen en eentje betalen. Voor de liefhebbers interessant.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.