×

Weekblad voor Ouder-Amstel (9 juni): EK Bijlage

20210609_084857.jpg

Weekblad voor Ouder-Amstel (9 juni): EK Bijlage


9 juni, 2021 | 08:46 | 79 keer gelezen

Deze week in het Weekblad voor Ouder-Amstel volop aandacht voor de komende EK2020 met o.a. drie wedstrijden om de hoek in de Johan Cruyff Arena., dit alles in de vorm van een EK-bijlage. Verder een beperkt aantal berichten uit Duivendrecht:

  • Er komt een zomerschool voor de kinderen van de basisscholen uit Duivendrecht (voor kinderen van groep 6 en 7). De zomerschool is bij de Kersenboom in Diemen.
  • De burgemeester was op bezoek in de buurt, o.a. bij de nieuwe ambulancepost in Duivendrecht; een aantal inwoners van Duivendrecht heeft moeite met het sirenegeluid, oproep is om contact te maken met de wijkagent (telefoonnummer in het Weekblad); er volgt nog een Open Huis voor de bewoners van Duivendrecht bij de ambulancepost.
  • Tijdens de zomervakantie is er weer een Summer Dance Camp voor kinderen van 6 t/m 13 jaar (van vrijdag 16 juli t/m zondag 18 juli). Voor informatie en aanmelden: info@dancecentreduivendrecht.nl
  • Tot slot een interview met Ray Semmoh eigenaar van een voetbalschool. Plan is om deze zomer weer een voetbalkamp te organiseren.

Volop plannen voor de zomer: studie, dansen, voetbal maar vooral ook vakantie vieren. Nederland en een reeks andere landen gaan op geel. De laatste week van juli en de eerste week van augustus komt er geen Weekblad, dus een prima periode om even te onthaasten.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.