×

Wegomlegging; onderhoud aan kruising Rijksstraatweg/Telstarweg

20240113_162349.jpg

Wegomlegging; onderhoud aan kruising Rijksstraatweg/Telstarweg


14 januari, 2024 | 00:02 | 114 keer gelezen

Het is nog niet zo lang geleden dat de Rijksstraatweg (voorheen Duivendrechtselaan en voor de goede lezers van het boek Historisch Duivendrecht ging daar nog een andere straatnaam aan vooraf) is opgeleverd met een borrel en bitterbal voor de bewoners. Toch is er nog enige nazorg en wel aan de kruising Telstarweg/Rijksstraatweg. Zeg maar de ingang naar de PLUS en de andere ondernemers op het Dorpsplein.

Op zondag 14 januari gaat aannemer De Bie aan de slag met het bestraten van het fiets- en voetpad. Verwachting is dat er deze zondag geen vorst is in Duivendrecht. De genoemde kruising wordt hiervoor afgesloten. Het verkeer zal tijdens de werkzaamheden worden omgeleid. Dit kan zijn via de Kloosterstraat en via de Korenbloemstraat/Begoniastraat. Ter plekke zullen verkeersregelaars aanwezig zijn om het verkeer naar de betreffende omleiding te verwijzen.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.