×

Wie wint vijfde Cultuurprijs van Ouder-Amstel

20240306_181951.jpg

Wie wint vijfde Cultuurprijs van Ouder-Amstel


7 juni, 2024 | 09:25 | 146 keer gelezen

Thema: “Dialoog”
De Cultuurprijs van Ouder-Amstel voor beeldende kunst, bestaat uit een bedrag van € 500,- en de presentatie van het winnende kunstwerk gedurende een half jaar op een ereplaats in Duivendrecht en Ouderkerk a/d Amstel. Deze prijs is mogelijk gemaakt door de gemeente Ouder-Amstel. Het Cultuurplatform (CPOA) heeft een deel van de historische werken van de gemeente, die decennia in een depot lagen, in 2013 mogen veilen en verkopen. Een deel van het bedrag dat hiermee verkregen is, heeft de gemeente beschikbaar gesteld aan het CPOA. Daarmee zal het CPOA vijf keer de uitreiking van de Cultuurprijs organiseren.

Deelnemen
Iedereen vanaf 12 jaar kan deelnemen aan de Cultuurprijs. Opgeven vóór 1 juli 2024 via onderstaand aanmeldingsformulier.
Het werk moet ingeleverd worden vóór 10 oktober.

https://www.cultuurplatformouder-amstel.nl/cultuurprijs/

Lees voor opgave het reglement (zie link) even door.

Aangeleverd door Coherente.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.