×

Zomers weer nadert Duivendrecht

20200621_174418 (2).jpg

Zomers weer nadert Duivendrecht


22 juni, 2020 | 12:33 | 90 keer gelezen

Deze week worden tropische temperaturen in Duivendrecht verwacht. Vanuit het blok Weerplaza op deze website de verwachting dat we woensdag en donderdag > 30 graden mogen verwachten. Voor een aantal een aangename verrassing, maar niet iedereen is blij met het warme weer. Devies is om in ieder geval goed te blijven insmeren. Niet alleen de jeugd maar zeker ook de ouderen: zie artikel LC: Senioren en de zon

Wat te doen in Duivendrecht en omgeving. Voor de liefhebbers van waterplezier is er natuurlijk het Amstelbad. Voor liefhebbers van ander vocht hebben we ons ‘Horecaplein’ in de volksmond Dorpsplein. De ondernemers staan weer klaar om u te ontvangen. Wel even checken of <reserveren> nodig is. En mocht het te warm zijn: zonneschermen uit en de gordijnen dicht en wie weet ventilator aan. In ieder geval goede dagen gewenst.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.