×

Zomervakantie gestart in Duivendrecht

20210429_183026.jpg

Zomervakantie gestart in Duivendrecht


12 juli, 2021 | 18:12 | 70 keer gelezen

Traditiegetrouw is de start van de zomervakantie in Duivendrecht, de laatste dag van de basisscholen in Duivendrecht. Afgelopen week hebben we de musicals mogen meemaken van de groepen 8, die netjes 's avonds buiten op het schoolplein werden opgevoerd. Vanaf de zijlijn gezien: de kwaliteit is er door de jaren heen zeker niet minder op geworden.

Voor de basisscholen, de ouders en zeker ook de kinderen was het een bijzonder jaar. Nog steeds Covid19-maatregelen, maar ook een meer veilig bedachte verkeerssituatie. De borden verboden te parkeren, werden helaas nog niet door alle ouders herkend. En dit geldt ook voor de verkeersborden voor de snelheid. Maar liefst 7 verkeersborden zijn er rondom de scholen geplaatst, maar vraag blijft of dit het gewenste effect heeft. 

Voor nu zomervakantie. Binnenkort een apart blog van de zomeractiviteiten in Duivendrecht.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.