×

Duivendrecht: overeenkomst bouwplan MATE

MATE1.jpg

Duivendrecht: overeenkomst bouwplan MATE


8 juli, 2024 | 08:57 | 44 keer gelezen

Afgelopen week heeft wethouder Victor Frequin namens de gemeente Ouder-Amstel een anterieure overeenkomst (waarin de afspraken zijn vastgelegd) met projectontwikkelaar Lingotto getekend voor de ontwikkeling van het bouwplan MATE. MATE is het complex met hotelkamers (220 kamers), kantoorruimte (4.500m2) en restauratieve voorzieningen (horeca met terras) naast station Van der Madeweg (daar waar nu Asito is gehuisvest). Al eerder hebben de buurtbewoners kennis kunnen maken met de plannen (naast de kruidenbuurt). Onder MATE komt een parkeergarage.

Verwachting voor de komende jaren is dat bestaande (kantoor)ruimtes in de omgeving van Duivendrecht, worden omgebouwd naar (duurzame) ruimtes voor werken en wonen.

Bron: Weekblad voor Ouder-Amstel.

 

 


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.