×

Actie: al 50 ballen voor (jeugd)leden CTO’70 (+30 deze week)

Doneer_een_bal_aan_vvcto70 (2).jpg

Actie: al 50 ballen voor (jeugd)leden CTO’70 (+30 deze week)


6 augustus, 2020 | 23:23 | 89 keer gelezen

Om de zorgen door de corona tijd wat te verlichten is de voetbalvereniging van Duivendrecht, CTO’70, een ballenactie gestart. Dorpsbewoners, maar ook ieder ander kan de verenging steunen door de aankoop van een bal voor € 24. De sportverenigingen hebben financieel de nodige zorg, door o.a. wegvallende kantine-inkomsten.

Opvallende aan de ballenactie is dat de stand vorige week nog op -20- stond, en dat de stand een week later op -50- staat. Daar zullen meerdere aanleiding voor zijn geweest, maar wellicht ook de verspreiding van het DorpDuivendrecht bulletin, wat rondgebracht is bij 1.000 huishoudens in Duivendrecht, en te verkrijgen is bij de Plus en de OBA (bibliotheek). In dit bulletin een aantal berichten over het DorpDuivendrecht w.o. de oproep om mee te doen.

Het uiteindelijke doel van CTO’70 is  -60-  ballen, dus nog tien ballen te gaan. Doe mee via: Steun met een bal


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.