×

Afhalen en/of bezorgen in Duivendrecht (5)

20200428_191150.jpg

Afhalen en/of bezorgen in Duivendrecht (5)


16 mei, 2020 | 08:51 | 90 keer gelezen

We vervolgen de reeks afhalen en bezorgen in Duivendrecht met Casa Lisa

Een aanwinst voor culinair Duivendrecht. Normaal gesproken in een aansprekende ambiance in het restaurant, maar voor nu is er afhalen en bezorgen mogelijk, van dinsdag t/m zondag, bij restaurant Casa Lisa Tapas en Pasta's aan het Dorpsplein. Op de lokatie waar vroeger een slagerij zat, en later nog een fietsenwinkel.

Een uitgebreide kaart met warme en koude gerechten. Een aantal gerechten van het menu: lasagna bolognese, rundergehaktballetjes, stoofpotje met lamsvlees, pasta van de week (zie de website), diverse pasta's, tapas warm en tapas koud, desserts en frisdranken. Ofwel een prima adres voor het samenstellen van het dagelijkse menu. Geopend van dinsdag t/m zondag van 16:00 - 20:30 uur voor wat men aangeeft een lekkere en gezonde maaltijd. Eet smakelijk.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.