×

Afhalen en/of bezorgen in Duivendrecht (1)

20200504_161358.jpg

Afhalen en/of bezorgen in Duivendrecht (1)


6 mei, 2020 | 14:04 | 132 keer gelezen

Wellicht worden de regels binnenkort anders of beter versoepeld (vanavond om 19 uur horen we Mark Rutte), maar voorlopig zijn we qua restauratieve en culinaire voorzieningen afhankelijk van afhalen en/of bezorgen. En gelukkig is er de nodige keuze in Duivendrecht. In de komende publicaties een aantal mogelijkheden, uiteraard warm aanbevolen. U steunt hier mee de lokale middenstand, en af en toe de ambulante ondernemers die Duivendrecht verblijden met een bezoek (zie deel 2 en deel 3).

Het eerste afhaaladres in beeld is snackbar De Eeterij, de voormalige Jan en Jan. Al jaren een vertrouwd adres op het Dorpsplein. Einde 2019 ook nog gestart als restaurant (in de voormalige bakkerij), helaas is het restaurant vanwege de coronacrisis tijdelijk gesloten. Gelukkig is de snackbar wel geopend voor bestellingen en afhalen, zij het van donderdag t/m zondag (openingstijden 16:00 - 20:00 uur). Bestellen kan via: www.deeeterij.com (langskomen of bellen kan ook).  Naast de standaard snacks zijn ook menu's af te halen (halve kip, schnitzel e.a.). Nog onbekend is of het altijd knapperige raspatat weer in het assortiment komt. Voor de rest is er een uitgebreide keuze bij snackbar De Eeterij.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.