×

Afhalen en/of bezorgen in Duivendrecht (3)

20200501_145948.jpg

Afhalen en/of bezorgen in Duivendrecht (3)


8 mei, 2020 | 00:23 | 337 keer gelezen

Elke woensdag en vrijdag komt de firma Govis uit Spakenburg naar Duivendrecht. En dat al trouw vele jaren op het vaste stekkie op het Dorpsplein. En Duivendrecht houdt van vis, zeker op vrijdag. Als de scholen uitkomen is het even druk, maar in de regel kan er altijd vrij snel afgehaald worden bij de ambulante vishandelaar uit het blauwe en rode dorp aan de Zuiderzee. (Bekend van De Zuiderzee Ballade van Sylvain Poons en Oetze Verschoor). Populaire producten van Govis zijn de kibbeling, met name de familiezak, de visfrieten en uiteraard de Hollandse nieuwe. Govis kent een uitgebreide keuze om mee te nemen.

Een praatje over de situatie in Duivendrecht of de wedstrijd Spakenburg (blauw) - IJsselmeervogels (rood) is nooit tegen dovemansoren.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.