×

Afhalen en/of bezorgen in Duivendrecht (4)

20200511_104531.jpg

Afhalen en/of bezorgen in Duivendrecht (4)


11 mei, 2020 | 15:12 | 100 keer gelezen

Een vast adres voor afhalen en/of bezorgen is al sinds jaar en dag de Sandwich Express (Dorpsplein). In normale situatie kun je in het etablissement aanschuiven voor een broodje of wat anders lekkers en een bakkie koffie. In ieder geval tot 1 juni is het alleen nog afhalen en/of bezorgen. De website geeft een goed beeld van het assortiment en de diensten.

Website Sandwich Express

Sandwich Express broodjes bestelservice is dè lunchroom en bezorgdienst voor particulieren en het bedrijfsleven. Of het nu om enkele broodjes, lunchpakketten of een compleet verzorgde bedrijfslunch gaat, ons team staat voor u paraat!

Ons werkgebied begeeft zich in de regio Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Diemen, Duivendrecht en wijde omgeving.
De leveringen zijn altijd vers en op de afgesproken tijd! Op onze website kunt u een goede indruk krijgen van ons bedrijf en uw keuze maken uit onze smakelijke en verse producten.
Wij leveren o.a. belegde broodjes, lunchpakketten, salades, warme- en koude buffetten, maaltijden, bittergarnituren, zuivelproducten en diverse soorten frisdranken.
Uw keuze kunt u ons kenbaar maken via de fax bestellijst. Natuurlijk kunt u ons ook de bestelling telefonisch doorgeven.

Website: Sandwich Express


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.