×

Afhalen en/of bezorgen in Duivendrecht (8): Update

20201023_104624.jpg

Afhalen en/of bezorgen in Duivendrecht (8): Update


24 oktober, 2020 | 09:25 | 105 keer gelezen

Sinds 14 oktober zitten we weer in een (tijdelijke) Lock Down. Dit keer een Light versie. Nog onbekend wat het karakter gaat zijn van deze Light versie. Feit is dat ook Duivendrecht, als onderdeel van de gemeente Ouder-Amstel, ook getroffen is door het virus. Volgens berichtgeving in Het Parool vandaag (24/10) opteren 4 van de 10 Amsterdammers voor een totale Lock Down. Vooral 65+ ers gaan voor deze keuze. En van onze buurtgemeente Zuidoost kiest maar liefst 64% van de totale bevolking voor een Lock Down. Argument voor de tijdelijke Lock Down is de volksgezondheid, maar ook om op termijn weer sociale contacten te kunnen hebben (denk aan een ontmoeting met Kerst).

In de periode maart/april/mei hebben een aantal horeca ondernemers hun diensten aangeboden in een afhaal en bezorgservice. In totaal zijn er 7 opties verschenen in dit blog voor de bewoners van Dorp Duivendrecht. Er is een enkele toevoeging op dit overzicht, deze gaan we weergeven. Vooralsnog zien we ook een uitbreiding van bestaande pakketten, zoals warme en gezonde maaltijden, niet onbelangrijk in deze periode. Stay Save!


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.