×

Ballenactie voor (jeugd)leden CTO’70

CTO bal.jpg

Ballenactie voor (jeugd)leden CTO’70


19 juli, 2020 | 06:26 | 96 keer gelezen

Niet alleen de lokale ondernemers hebben in deze tijd een steuntje in de rug nodig, dat geldt ook voor de lokale sportverenigingen. Niet alleen zijn de leden voor enige tijd op non-actief geweest, dat is ook van toepassing op de kassa van de penningmeester. Geen leden geen geopende kantine is geen omzet. Gelukkig zijn vele kantines weer open, al is het nu zomerstop. Vele verenigingen zitten echter niet stil, zo ook CTO’70 niet. De club is vanuit een financieel en sportief oogpunt een “Ballenactie” gestart. Zie onderstaand bericht. Helpt u ook mee om de 60 gedoneerde ballen te realiseren? Doen!

Ballenactie (bericht CTO'70):

We hebben voor komend seizoen 60 nieuwe ballen nodig. Een hele aanschaf in deze lastige tijd. Daarom organiseren we een ballenactie.

Iedereen die vv CTO '70 een warm hart toedraagt kan meedoen. Via de actielink kun je een bal doneren aan onze club. Zo willen we er samen voor zorgen dat de bal straks gewoon weer kan rollen binnen vv CTO '70. Want als het balletje straks weer rolt, komt de rest ook wel weer!

Dus, doneer een bal

Ga naar Ballenactie CTO'70 om te doneren. Bij voorbaat alvast dank, namens de (jeugd)leden van CTO'70.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.