×

CTO’70 volleybal: buitentrainingen zijn gestart per 8 mei

20200413_142530.jpg

CTO’70 volleybal: buitentrainingen zijn gestart per 8 mei


12 mei, 2020 | 00:34 | 95 keer gelezen

Bericht website sv CTO'70.

Sinds 28 april mogen de trainingen voor de jeugd tot 18 jaar worden hervat en de afgelopen weken hebben wij contact gehad met de gemeente, vv CTO’70 en de trainsters van de jeugd om het trainen weer mogelijk te maken. Vanaf vrijdag 8 mei gaan we weer aan de slag!

Wel CMV en aspiranten, geen Sportspeeltuin
Aangezien het trainen alleen mogelijk is onder strikte voorwaarden is er een protocol opgesteld, waar binnen wij de trainingen mogen voortzetten. Op dit moment zien wij binnen de voorwaarden alleen mogelijkheden om trainingen aan te bieden aan de CMV leden en de aspiranten. Het hervatten van de trainingen voor de Sportspeeltuin is op dit moment nog niet mogelijk.
Mochten de maatregelen van de overheid worden versoepeld en trainen door senioren wordt ook mogelijk, dan zal het protocol hierop worden aangepast.

Gebruik sportpark ‘De Hoop’
Wij maken gebruik van sportpark ‘De Hoop’ en zijn te gast bij vv CTO’70. De voorwaarden die gelden voor het gebruik van het sportpark zijn opgenomen in ons protocol. Wij verwachten dat onze leden zich aan deze voorwaarden houden en dat wij op een goede manier gebruik zullen maken van de gastvrijheid van vv CTO’70.

Bij de trainingen zijn coördinatoren aanwezig (minimaal 1) om alles in goed banen te leiden. Wij verzoeken de leden vriendelijk om de instructies van de coördinatoren op te volgen.
Mochten er ouders of senioren leden zijn die op vrijdagavond de functie van coördinator willen vervullen, dan horen wij dit graag. Hiervoor kan contact worden opgenomen met Gert-Jan Baerents.

Aanmelden voor trainingen; ook niet-leden zijn welkom
Omdat binnen het protocol er gerekend wordt met maximale aantallen op een volleybalveld, is het belangrijk dat leden zijn aangemeld voor de trainingen. Op basis van het aantal aanmeldingen zal de aanwezigheid van de trainers worden afgestemd. Er zijn hiervoor speciale WhatsApp groepen aangemaakt. Leden ontvangen de link om zich voor deze groepen aan te melden.
Voor niet-leden is het ook mogelijk om deel te nemen aan de trainingen. Aangezien de ruimte beperkt is, is aanmelden via volleybal@svcto70.nl noodzakelijk. Vervolgens zal gekeken worden of er nog voldoende plek is.

Trainingstijden
Vanaf 8 mei wordt er iedere vrijdag getraind. De CMV leden trainen tussen 17.00 en 18.00 uur, de aspiranten trainen tussen 18.15 en 19.30 uur.

Vragen?
Mocht je vragen hebben over het trainen, het corona protocol van CTO’70 Volleybal, dan kun je contact opnemen met Gert-Jan Baerents via voorzitter.volleybal@svcto70.nl 

 Zie website: sv CTO'70 (volleybal)


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.