×

DorpDuivendrecht.nl jubileert: 100 artikelen

logo dorpduivendrecht HIGHRES.jpg

DorpDuivendrecht.nl jubileert: 100 artikelen


13 juli, 2020 | 14:28 | 92 keer gelezen

Sinds de introductie van DorpDuivendrecht.nl begin april heeft de redactie nu exact 100 artikelen mogen plaatsen. Niet altijd nieuwsitems, maar wel berichtgeving uit Duivendrecht. Een website bedoelt om de lokale bevolking te informeren, maar ook om in 1 oogopslag inzicht te hebben in de verenigingen, voorzieningen en agenda in het Dorp.

Een hele enkele keer breaking nieuws, de keer dat er rond de 80 vliegtuigen overvlogen in de stricte coronaperiode. Dat waren de mondkapjes, beschermkleding e.d. DorpDuivendrecht is een platform om informatie te delen. Het meest gelezen zijn de meer politiek geladen items zoals Entrada. Maar ook de opening van het Horecaplein heeft een kleine 100 lezers gehad. En voor de liefhebbers is er nog de koffiemok van DorpDuivendrecht.nl. 

Wij hebben nog vele berichten voor DorpDuivendrecht.nl in gedachten. Veel leesplezier.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.