×

Draaiorgel muziek voor bewoners Lunaweg

20200430_155802.jpg

Draaiorgel muziek voor bewoners Lunaweg


30 april, 2020 | 17:08 | 102 keer gelezen

Donderdagmiddag een spontaan concert van een draaiorgel, dit voor de bewoners van de aanleunflats aan de Lunaweg. Een locatie die nog centraal heeft gestaan in de afleveringen van het Dagboek van Hendrik Groen. Het was de Lionsclub uit Ouderkerk die zeer welkom binnen de gemeentegrenzen was gebleven en Duivendrecht met een concert van een draaiorgel verraste. Na eerdere activiteiten in Ouderkerk, met o.a. lucht-dirigeren, was het dus vandaag vermaak voor bewoners van de Lunaweg e.o. Circa 30-40 aanwezigen kwamen in beweging op muziek van André Hazes en andere vaderlandse muziekmakers. Uiteraard alles in het kader van corona en binnen de kaders van de richtlijnen van het RIVM. 

De organisatie van de Lions verwacht nog meer spontane activiteiten in Duivendrecht, ook in combinatie met Coherente. Zo staat er nog een bewegingsspel op de Agenda. Wanneer is onbekend, want doel is ook om geen oploop te genereren, aldus een in geel hesje gehesen organisatielid. Gezien de vele blijde gezichten een geslaagd optreden van de Lions Ouderkerk. Namens DorpDuivendrecht.nl dank en graag tot weerziens.

 


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.