×

Duivendrecht: 26 bedrijven doen beroep op NOW-regeling voor ca € 875.000

20200601_110139.jpg

Duivendrecht: 26 bedrijven doen beroep op NOW-regeling voor ca € 875.000


22 juli, 2020 | 10:06 | 147 keer gelezen

Op het verzoek van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) publiceert UWV een register NOW. Hierin staan gegevens van bedrijven die in de eerste aanvraagronde NOW een voorschot op de tegemoetkoming hebben ontvangen. Het register is openbaar omdat de subsidie uit publiek geld wordt betaald (de betreffende bedrijven hebben ingestemd met de openbare publicatie). In het register staan de bedrijfsnaam, de vestigingsplaats en het verstrekte voorschotbedrag. Het register is een momentopname. Een werkgever kan alsnog de NOW-aanvraag intrekken. Definitieve bedragen kunnen afwijken van de voorschotbedragen. Na afloop van de tweede aanvraagperiode NOW zal het UWV eenzelfde register publiceren.

DorpDuivendrecht.nl heeft een analyse van het NOW-register gedaan o.b.v. de vestigingsplaats. Hierbij is specifiek geselecteerd op Duivendrecht. Uiteraard zijn er een groot aantal bedrijven uit Amsterdam-Duivendrecht die mee hebben gedaan, deze zijn buiten deze analyse gehouden. In totaal zijn er 26 bedrijven uit Duivendrecht die een voorschot uit de eerste NOW-aanvraagronde hebben ontvangen. In totaal is ca. € 875.000 in Duivendrecht uitgekeerd. De bedragen per bedrijf verschillen nogal, en variëren van € 500 tot € 140.000. Al naar gelang de grootte van het bedrijf en de regeling. De bedrijven:

·         A.J.  van Deudekom

·         Audio Electronics Mattijssen

·         Barczyk

·         Beja Tours

·         Bruin Advies

·         De Herrieboederij

·         Esqu Management Support

·         JPF Organizers

·         Autoschade Veba

·         MediaMoments Prints and Productions

·         Meering Touringcars

·         PI Research

·         Sandwich Express

·         Winter

·         Flyerman

·         FlyermanDrukwerk

·         FlyermanNL

·         Kiljak

·         Munk

·         Niezen Personeel

·         Specialistisch reinigen Jagersma

·         Toto Facility

·         Drukkerij Pal

·         New York Pizza Duivendrecht

·         Serviceorganisatie Fernandes

·         Eetcafé Lotgenoten.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.