×

Duivendrecht: Satellietbaan afgesloten

20200618_181659.jpg

Duivendrecht: Satellietbaan afgesloten


20 juni, 2020 | 10:45 | 120 keer gelezen

Bericht: gemeente Ouder-Amstel. Zie (ook schematische weergave):

Werk in uitvoering Duivendrecht

Door de werkzaamheden is het tijdelijk niet mogelijk om ’t Reijgersbosch, de flats Saturnus en Jupiter en de parkeergarage Uranus te bereiken via de Satellietbaan. Om te zorgen dat deze locaties bereikbaar blijven is een tijdelijke alternatieve route ingesteld. Deze route loopt vanaf de Satellietbaan via de Komeet over het parkeerterrein van de nieuwbouwwoningen (zie groene route op de afbeelding). De omleidingsroute mag alleen in deze richting gebruikt worden. De Meteoor blijft eenrichtingsverkeer, met uitzondering van het deel tussen de slagboom van de nieuwbouwwoningen en de Lunaweg (zie het paarse deel op de afbeelding).

Daarnaast is het door de afsluiting niet mogelijk om via de Satellietbaan onder andere de Telstarweg, Begoniastraat en het Dorpsplein te bereiken. Dit verkeer wordt omgeleid via de Van der Madeweg, Randweg en Rijksstraatweg en omgekeerd.

De werkzaamheden duren tot vrijdag 17 juli 2020. 


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.