×

Duivendrecht: Sportdag voor Groep 5 t/m 8

20200515_181626.jpg

Duivendrecht: Sportdag voor Groep 5 t/m 8


10 juni, 2020 | 00:37 | 103 keer gelezen

Op woensdag 24 juni organiseert de stichting Coherente i.s.m. studenten van de HvA een sportdag in Duivendrecht (overigens 17 juni in Ouderkerk aan de Amstel). De Sportdag is voor de kinderen van Groep 5 t/m Groep 8 van de basisscholen en wordt aangeboden als naschoolse activiteit. De Sportdag wordt mede georganiseerd door studenten van een HvA. Een succesvolle formule, in het recente verleden hebben deze ook sportdagen verzorgd op de basisscholen zelf in Duivendrecht, o.a. als eind-sport-dag. Erg succesvol doen ze dat.

De start is deze woensdag om 13.30 uur, rond 15.30 uur wordt er weer afgesloten (kinderen die via hun school een continurooster hebben, d.w.z. in de regel elke dag tussen 08.30 – 14.00 uur op school zitten, kunnen wellicht later aanhaken).

De place to be is als zo vaak sportpark De Hoop (in de volksmond: bij voetbalvereniging CTO’70). Je mag een vriend of vriendin of een groepje vrienden meenemen. Wel graag aanmelden via: fitkids.hva@gmail.com. Op dit mailadres kun je ook terecht voor nadere informatie over de Sportdag. Hou er wel rekening mee dat de faciliteiten in de kantine nog beperkt zijn. Formeel zijn de kantines van sportverenigingen nog gesloten tot 1 juli a.s., daarmee ook de kleedkamers (en wie weet toiletten, maar dat is alles ter navraag).


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.