×

Duivendrecht: Wie verdient een lintje?

20200512_175753.jpg

Duivendrecht: Wie verdient een lintje?


16 juni, 2020 | 23:04 | 96 keer gelezen

De gemeente Ouder-Amstel roept de bewoners om een medebewoner voor te dragen voor een Koninklijke onderscheiding. Deze onderscheidingen zullen weer worden uitgereikt tijdens het ‘lintjesregen’ voor Koningsdag 2021. Afgelopen jaar mocht de heer Smit uit Duivendrecht een onderscheiding ontvangen voor ruim 25 jaar vrijwilligerswerk bij de Brandweer Duivendrecht. Een voordracht kan gedaan worden voor 15 juli a.s. bij de burgemeester van de gemeente Ouder-Amstel via: bestuurssecretariaat@ouder-amstel.nl. Nadere informatie kunt u vinden op: Lintjes voor Duivendrecht

Overigens is recent een oproep vanuit de gemeente gedaan om vrijwilligers uit de gemeente aan te dragen voor een pluim. Opvallende was dat burgers die zowel vrijwilligerswerk doen in Ouder-Amstel, maar ook actief zijn als vrijwilliger in een andere gemeente, want natuurlijk zo maar voor kan komen, niet in aanmerking kwamen voor een gemeentelijke pluim.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.