×

Eenmalig Berichtenbulletin voor Duivendrecht in de brievenbus

logo dorpduivendrecht HIGHRES.jpg

Eenmalig Berichtenbulletin voor Duivendrecht in de brievenbus


29 juli, 2020 | 08:52 | 94 keer gelezen

Deze week wordt bij de huishoudens in Duivendrecht, die non-commerciële berichten willen ontvangen, eenmalig een bulletin bezorgd met nieuwtjes en weetjes uit het dorp. Doel is om meer mensen te betrekken bij DorpDuivendrecht.nl, het digitale trefpunt van Duivendrecht, waar berichten, activiteiten en de verenigingen en voorzieningen in Duivendrecht samenkomen.

Voorlopig is het voornemen van de redactie om elke dag een bericht te plaatsen. Dit kan een aankondiging van een activiteit zijn voor de bewoners van Duivendrecht, of een feitje wat we onderweg in Duivendrecht constateren en delen met de burgers van Duivendrecht.

Het is zeker niet de bedoeling om te concurreren met bestaande informatievoorzieningen. We willen aanvullend of stimulerend zijn op de bestaande nieuwsdiensten of infokanalen. Doe er uw voordeel mee, waar van toepassing.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.