×

Gebiedsconferentie participatietraject De Nieuwe Kern (digitaal!)

IMG-20200212-WA0003.jpg

Gebiedsconferentie participatietraject De Nieuwe Kern (digitaal!)


4 september, 2020 | 00:49 | 116 keer gelezen

Inmiddels is het ruim een half jaar geleden dat in Zuidpark de concept-structuurvisie voor De Nieuwe Kern (in de Duivendrechtse straten ook wel Duivendrechts Kwartier genoemd) werd gepresenteerd. De bijeenkomst vormde meteen het startpunt van een participatietraject waarin bewoners, organisaties en gebiedsgebruikers op de concept-structuurvisie konden reageren. Dit participatietraject wordt op woensdag 16 september van 20.30 tot 22.15 afgerond met een gebiedsconferentie waar belangstellenden voor zijn uitgenodigd.

In verband met corona zal deze conferentie online plaatsvinden, aanmelden kan via de onderstaande link:

De Nieuwe Kern (DKN)

Tijdens de conferentie presenteert Tertium, het onderzoeksbureau dat het participatietraject heeft uitgevoerd, zijn bevindingen en reageren wij als gemeente voor het eerst op de opgehaalde wensen, zorgen en ideeën. Hieronder het complete programma:

20.30: opening
20.35: interview met wethouder Marian van der Weele
20.40: presentatie van de opgehaalde wensen, zorgen en ideeën
20.55: reactie van de gemeente
21.25: in gesprek met deelnemers aan het participatietraject en het publiek
22.15: einde gebiedsconferentie
22.20: informele uitloop en nagesprek
Via onderstaande link is het eindverslag dat Tertium van het participatietraject beschikbaar. Dit verslag is inmiddels openbaar en kan via de onderstaande link worden doorgelezen:

Duivendrechts Kwartier


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.