×

Geen publiek bij sportwedstrijden; kantines gesloten en hygiënemaatregelen

20200329_142602.jpg

Geen publiek bij sportwedstrijden; kantines gesloten en hygiënemaatregelen


29 september, 2020 | 14:19 | 82 keer gelezen

In de nieuwe maatregelen van het kabinet om de gezondheidsschade van het coronavirus in te dammen zijn een aantal zaken voor de komende drie weken opgenomen:

·         Advies voor het dragen van een mondkapje in de winkel.

·         Horeca eerder dicht en gelimiteerd aan aantal bezoekers.

·         Ook thuis een gelimiteerd aantal bezoekers.

·         Geen publiek meer bij sportwedstrijden en de kantines zijn gesloten (dit zal gelden voor de kantines van CTO’70, het Dorpshuis, LTC Strandvliet en FC Amsterdam).

Duivendrecht valt binnen de veiligheidsregio Amsterdam/Amstelland, daarvoor heeft de GGD Amsterdam weer een aantal voorschriften. Zie link: hygienemaatregelen

De GGD Amsterdam heeft de Nederlandse maatregelen voor coronapreventie vertaald in een aantal richtlijnen en protocollen. Hiermee kunnen bedrijven, instellingen en organisaties veilig en verantwoord hun werk doen. De documenten zijn per sector gegroepeerd. Onder het kopje 'Algemeen - publieke ruimte' vindt u maatregelen die voor alle sectoren gelden. Daarnaast zijn er een aantal algemene do's en don'ts op het gebied van hygiëne tijdens corona. 

·         Hygiëne en COVID-19: do's & don'ts | | 19 juni 2020 (PDF, 485 kB)

·         Gebruik van niet-medische mondkapjes


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.