×

Geslaagden in Duivendrecht

20200526_135045.jpg

Geslaagden in Duivendrecht


27 mei, 2020 | 00:20 | 125 keer gelezen

Je zult vier, vijf, zes of zelfs langer je best er over hebben gedaan, maar dan komt het verlossende telefoontje (of WhatsApp, Skype of Instagram bericht): je bent geslaagd!

Uiteraard namens de redactie van DorpDuivendrecht.nl de hartelijke felicitaties, en dan mag de vlag uit. Wat we al een tijdje doen overigens in Duivendrecht voor de zorgverleners. Zie het eerdere bericht, wat opvalt is dat er wel meerdere rode vlaggen voor de zorg in het straatbeeld zijn verschenen.

Maar vanaf heden vlaggen we in Duivendrecht ook voor onze geslaagden. De vlaggen zijn wapperend gesignaleerd in de volgende straten: In de Watermolen (Oranjevlag met schooltas); Rijksstraatweg (Nederlandse vlag met de tekst: Geslaagd) en Basilicumhof (Nederlandse vlag met een schooltas). Ondanks de corona toestanden reden om de vlag uit te steken. Nogmaals gefeliciteerd en succes met het vervolg!

Update 27/05: ook bij Neptunus hangt een vlag met tas, gefeliciteerd!

Update 29/05: aan de Rijksstraatweg is een tweede vlag gesignaleerd. Van harte ook!


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.